*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

.
.
.
.
.
.
.
.

Bezoek ook

Gratis bandencheck

 

Hoe veilig zijn uw banden? Doe bij ons de gratis bandencheck! Wij weten als geen ander welke invloed dat uw banden hebben op veiligheid en rijgedrag. Voor uw veiligheid en die van anderen is het prettig om te weten in welke staat zij verkeren. Wij bieden een zomer -en winterbanden check aan?

 

Onze bandencheck bestaat uit:

* Abnormaliteiten (scheurtjes en zwakke plekken) in banden controleren

* bandenspanning meten

* meten van profieldiepte zodat u weet hoeveel km u nog kan rijden met uw banden

 

Wanneer u op vakantie vertrekt kan u ook langskomen voor een vakantiecheck. Wij verhogen dan de bandenspanning zodat het gewicht van uw bagage uw banden niet verslijt.

 Wachtruimte

 

Tijdens het wachten kan u genieten van een kop koffie of gebruik maken van onze WiFi hotspot. U kan u ook informeren naar de diverse acties die Profile Tyrecenter en onze bandenmerken organiseren. Daarnaast garanderen we u dat uw auto op één uur klaar is, genoeg tijd om uw kleine inkopen te doen.

 

 5000 banden in voorraad


Sleten uw banden af tot aan de controleblokjes? Dan is het dringend tijd voor een nieuw setje. Bij Profile Tyrecenter Beveren vindt u alle merken, en alle types. We hebben vijfduizend banden in voorraad in driehonderd verschillende types. Uw ideale banden zijn er dus zeker bij.

Bandenopslag

 

Wij bieden tevens de mogelijkheid aan om zomer- of winterbanden op te slaan. Ons magazijn met speciale rekken beschermen de banden tegen het 'doorliggen'.