*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

.
.
.
.
.
.
.
.

Bezoek ook

Voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt, met onder andere aircoservice bent u eveneens aan het juiste adres bij Profile Tyrecenter Beveren.

 

Klein onderhoud

 

Bij een klein onderhoud worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, batterij, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst /vervangen.

De onderhoudsspecialisten van Profile Tyrecenter zijn door geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder merk en model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. 

 

Aircoservice

 

Wij vullen ook uw airco opnieuw op. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van producten die voldoen aan de fabrieksspecificaties. Heeft uw auto nood aan een airco-onderhoud? Maak een afspraak aan onze balie of via de telefoon.

 

Uitlijnen

 

Onregelmatige bandenslijtage, speling op de stuurkogels of wielen in disbalans: allemaal signalen dat uw auto niet goed uitgelijnd is. Een goed uitgelijnde wagen heeft als voordelen dat er een minimale rolweerstand is, minder onderhoudskosten en meer rijcomfort. Wij adviseren u dat uw auto bij elke 20.000 km of jaarlijks een controle op de uitlijning ondergaat.

 

Hoe kan u ontdekken dat uw wagen een uitlijning nodig heeft?

Indien u deze punten ontdekt:

* Zichtbare bandenslijtage

* De auto trekt naar een kant

* De auto stuurt zwaar of licht

* het stuur draait na een bocht niet terug.